*بخشی از حکمت ۴ کتاب شریف نهج البلاغه:
وَ قَالَ (علیه السلام): وَالصَّبْرُ شَجَاعَةٌ
حضرت علی (علیه السلام) می فرماید:
«صبر شجاعت است»
۱- صبر چه در مقابل گناه باشد، چه در مسیر اطاعت پروردگار و چه در برابر سختیهای روزگار انجام گیرد، نوعى شجاعت محسوب مى شود و تنها افراد شجاع هستند که از عهده صبر در این مراحل سه گانه بر مى آیند.
۲- نمونه کامل این سخن همان چیزى است که امیر مؤمنان على(علیه السلام) در صدر اسلام از پیغمبر(صلی الله علیه و آله) و یاران باوفایش تجربه کرده بود که در برابر انواع مشکلاتى که از سوى دشمنان اسلام هر روز به شکلى انجام مى شد صبر و استقامت کرده بودند و با شجاعت تمام آنها را پشت سر گذاشتند و اگر این شکیبایى شجاعانه مسلمانان صدر اول در دوران محاصره شعب ابى طالب و هجرت به حبشه و سپس هجرت به سوى مدینه و بعد از آن حضور در میدان هاى جنگ بدر، خیبر، خندق و حنین نبود امروز آیینى به نام اسلام بر بخش عظیمى از جهان سایه نیفکنده بود.
۳- در کلمات بزرگان نیز تعبیرات جالبى درباره صبر آمده است از جمله این که گفته اند:
صبر تلخ است ولى جز آزادگان این شربت ناگوار را نمى نوشند».
۴- و نیز گفته اند: دوران هاى خوب و بد، عمر و اجلى دارند مانند عمر و اجل انسان ها، به هنگامى که دوران سختى پیش آید صبر کنید تا عمرش پایان گیرد و اجلش فرا رسد.
۵- و نیز گفته اند: هنگامى که حادثه سختى به میهمانى تو آمد با صبر و شکیبایى از آن پذیرایى کن و جایگاه آن را با توکل بر خدا و حساب عند الله گرامى بدار تا زمانى که این میهمان از نزد تو برود در حالى که بیش از آنچه از تو گرفته است براى تو باقى خواهد گذارد.*
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
#امام_زمان
⚘اَݪٰلــّہُـمَّ؏َجِــِّلݪِوَلیـِّڪَالفَرَجـــ⚘
@khoodayaaa