✅ یک خبر یک تحلیل
🌀 خبر: «حسین انصاریراد» فعال اصلاحطلب در گفتوگو با روزنامه آرمان، درباره چگونگی احیای امید و اعتماد مردم اظهار داشت: «سیاستها باید اصلاح شود. مسئله جنگ با آمریکا و غرب محصولش محرومیت ایران از بسیاری از مزایای اقتصادی، فرهنگی و سیاسی است که یک نمونه آن تحریمهاست. اینکه ایران بتواند آمریکا و غرب را شکست بدهد، به عوامل زیادی وابسته است.
❌ گزارههای خبری: گره زدن اقتصاد کشور به غرب، خطاي محاسباتي برخی از سياسيوني است كه به تولید داخل و شعار «ما میتوانیم» باور ندارند.
🔸 ترك فعل برخي مجريان دولتهای گذشته حاصل همين تفكر بود. سال ۱۳۹۴ اوج وعدههای برجامي رئیسجمهوری است كه تكرار هر بند آن خود دليل محكمي بر شکست سیاست ناباوران تكيه بر داخل است: «والله بدانید که با رفع تحریمها شما هم منتفع خواهید شد و نیازی نیست نگران باشید. (۹۴/۷/۲۰)
🔹 محمدباقر نوبخت معاون رئیسجمهور و سخنگوی دولت نيز همان زمان اعلام كرد: «در صورت توافق در مذاکرات، ۱۰۰ میلیارد دلار به منابع اقتصاد کشور تزریق میشود». (۹ خردادماه ۹۴)
👈🏻 نكته پاياني: ماهوي بودن اختلاف آمريكا با جمهوری اسلامی ايران، قائم به شخص نبودن رفع اختلافات و اصلاح نشدن نگاه استعمارگرايانه آمریکا از قبل از انقلاب تا به الآن که شاهد ایرانی پرقدرت در منطقه هستیم، با خروج و شكست رجام بدفرجام توسط آمريكا مبتني بر نگاه خوشبینانه دولت سابق به مذاکره با کدخدا، ديوار بیاعتمادی به آمريكا را بلندتر از گذشته كرده است. اين نكته ناب امام راحل (ره)، مهر اثباتی بر ثبات رویه دشمنی این کشور با ملت بزرگ ایران، از گذشته تا به امروز است که میفرماید: «به فرض که آمریکا یک طرح صددرصد اسلامی – انسانی بدهد. باور نمیکنیم که آنها به نفع صلح و منافع ما گامی بردارند. اگر آمریکا و اسرائیل "لا اله الله" بگویند ما قبول نداریم چراکه آنها میخواهند سر ما کلاه بگذارند، آنها که صحبت از صلح میکنند، میخواهند منطقه را به جنگ بکشانند».
✍️حسين عباسيان
#دولت_انقلابی
#استکبار_ستیزی
─═ 🍀🌸🍀═─
@Boshra_pb