🗞/ آیا شیرها وایتکس دارند؟ ➖ به گفته‌ مهندس کامیار عطایی، کارشناس ارشد صنایع غذایی و مدیر تولید سابق یکی از کارخانه‌های لبنی، استفاده از وایتکس در کارخانه‌های معتبر لبنی اتفاق نمی‌افتد و احتمال اضافه کردن این مواد خطرساز به شیر، در این کارخانه‌ها نزدیک به صفر است. او عنوان می‌کند اگر فرض کنیم که چنین تقلبی انجام می‌شود، باید بپذیریم که این اتفاق تنها می‌تواند در مرحله ورود شیر به کارخانه و از سوی دامدارها صورت بگیرد؛ اما از آنجایی که کارخانه‌های بزرگ به آزمایشگاه‌های دقیقی هم مجهز هستند، شیری که وارد کارخانه می‌شود، قبل از قرار گرفتن در خط تولید، از لحاظ اسیدیته و پی اچ یا وجود چنین ترکیب‌هایی کنترل می‌شود و در صورتی که مشکلی در شیر مشاهده شود، قبل از قرار گرفتن در چرخه تولید پس فرستاده می‌شود. ➖طبق گفته کارشناسان لبنیات، هیچ وجه ضرورتی برای افزودن وایتکس در شیر وجود ندارد و اگر این ماده را به عنوان ضد میکروب بدانیم، وقتی دامداری‌ها مجهز به امکانات هستند و شیر را بعد از دوشیدن سرد می کنند، کیفیت آن در حد اعلا حفظ می‌شود، پس هیچ دلیلی برای اضافه کردن وایتکس به شیر وجود ندارد و صحت ندارد. در ضمن اگر وایتکس به شیر اضافه شود، بوی وایتکس یا کلر در شیر مشخص می‌شود. بنابراین با خیال راحت شیر مصرف کنید. ----------------------------------------------- کانال رسمی اطلاع‌رسانی مرکز خدمات حوزه‌ های علمیه استان کرمان 🆔 ایتا: https://eitaa.com/joinchat/2480996414Ccec95115d6