💢
یونس پناهی، معاون تحقیقات وزارت بهداشت، 13 آذر: «اختلالات انعقادی و مشکلات قلبی، از جمله عوارض واکسنهای کرونا هستند».
💢سجاد اسماعیلی، مشاور رییس سازمان غذا و دارو، 14 آذر: «مصرف کل سال گذشته کشور در مورد داروی پنتوکسیفیلین ۸ میلیون عدد بود، درحالیکه طی ۸ ماهه امسال ۱۳ میلیون عدد از این دارو تامین شده است و تقاضا برای این دارو همچنان وجود دارد».
❓
آیا بین دو خبر فوق، ارتباطی وجود دارد؟
⭕️پنتوکسی فیلین Pentoxifylline ،
از ردهء داروهای قلبی-عروقی است که برای درمان لخته شدن متناوب خون به دلیل بیماری تنگی عروق محیطی مورد استفاده قرار میگیرد. پنتوکسی فیلین جزء داروهای گشاد کنندهی عروق است (
منبع).
⭕️پنتوکسی فیلین با کاهش ویسکوزیتهی (غلظت) خون، موجب بهبود جریان خون می گردد (
منبع).
🔺با توجه به آماری که اسماعیلی اعلام کرده، مصرف این دارو، حدوداً
144% نسبت به سال پیش، افزایش داشته است. هرچند که وی این افزایش مصرف را «غیر منتظره» خوانده و دلیلی برایش ذکر نکرده، اما با توجه به حرفهای پناهی که اختلالات انعقادی خون را از جملهء عوارض واکسن کرونا عنوان کرده، همچنین گزارشها و مقالات متعدد علمی (مثلاً
اینجا،
اینجا،
اینجا و
اینجا)، مبنی بر افزایش بیماریهای قلبی و عروقی پس از واکسیناسیون کرونا، به خوبی میتوان حدس زد که
این افزایش مصرف، با تزریق واکسن کرونا مرتبط است.
💢هرچند که در کشور ما، عوارض واکسن عمدتاً انکار یا تکذیب میشود و آماری از آن داده نمیشود، اما افزایش بسیار زیاد مصرف داروهای مرتبط با مشکلات عروقی، گواه روشنی است بر عوارض شدید و گستردهء این واکسن ها در میان جمعیت دریافت کننده که آنها را وادار به مصرف این دارو نموده است.
💢قطعاً چنین مواردی، بر مسوولان وزارت بهداشت، پوشیده نیست، اما تا کجا قرار است سکوت کنند و از ارائهء آمار عوارض واکسن خودداری کنند، یا عوارض را انکار کنند، گذر زمان، مشخص کنندهء پاسخ این سوال خواهد بود.
🆔
@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc