.... کافیه نون باگت رو به ضخامت یک‌تا یک و نیم سانت حلقه ای برش بزنین با ی وسیله ای مثل ته ماسوره وسطشونو گرد در بیارین و خالی کنین داخل ماهیتابه ی نچسب روغن بریزین یکم ک داغ شد نون ها رو داخل روغن بذارین و اون حفره های خالی رو از مواد کوکو پر کنین بذارین ی طرف ک سرخ شد برگردونین و طرف دیگشم سرخ شه بعد از روغن خارج و روی دستمال قرار بدین تا روغن اضافیش گرفته بشه. 🍃🌈 🍃☂ ‌•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈• ♥️ @Daily_Idea ♥️ •┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•