♦️هشدار؛ خوردن هسته این ۵ میوه باعث مرگ می‌شود! دکتر محمد ایهاب فواد از بخش بیولوژی مرکز ملی تحقیقاتی مصر: 🔹هسته بعضی از میوه‌ها حاوی اسید هیدروسیانیک است که مسمومیت شدید را موجب خواهد شد. 🔹هسته‌های آلو، هلو، سیب و زردآلو و بادام تلخ خطرناک هستند. بیشترین مقدار اسیدهیدروسیانیک در بادام تلخ وجود دارد. ۱۰۰ گرم هسته زردآلو می‌تواند باعث مرگ شخص شود. 🔹تلخی مزه هسته گویای وجود اسید هیدروسیانیک و نشانه غلظت این سم است. مقدار اسیدهیدروسیانیک بیشتر در هسته‌های آبدار که حاوی رطوبت زیاد است وجود دارد. دوز مهلک اسید هیدروسیانیک ۰,۲۴-۰,۹۷ میلیگرم در هر لیتر خون است. 🔹مطابق با داده‌های سرویس اروپایی امنیت مواد غذایی، در روز می توان فقط نصف هسته زردآلو را مصرف کرد./ بهداشت نیوز @DehkadeSarm1✍ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 💚