5.47M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
عاشق شله مشهدیم😋 مواد لازم: نخود، لوبیا سفید و قرمز هر کدام ۴۰۰ گرم بلغور گندم ۴۰۰ گرم ، برنج نیم دانه ۴۰۰ گرم ، ماش ۴۰۰ گرم، گوشت گوسفندی یک و نیم کیلو ادویه: نمک، یک عدد جور هندی کوبیده شده، ۴ عدد میخک کوبیده شده، ۱ ق چ دارچین، نصف ق چ زنجبیل . گوشت رو به همراه یک پیاز بزرگ و برگ بو آب پز کنید ، بعد از پخته شدن ریش ریش کنید و همچنین نخود لوبیا ها رو آب پز کنید. یه قابلمه یا دیگ بزرگ روحی یا مسی ۳ لیتر آب و کمی اب گوشت بذارید به جوش بیاد و به ترتیت ماش بلغور و برنج رو بپزید، وقتی مواد پخت حبوبات رو بکوبید و به مواد اضافه کنید. برای پخت زودتر و انسجام بیشتر فقط ۳ دور با گوشتکوب برقی بکوبید و گوشت رو اضافه کنید. با حرارت متوسط ۴۰ دقیقه بپزید، سپس ادویه را اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه دم کنید. این غذا با قیمه سرو میشه نوش جان 😋 ۰ 😍🧇@Delicious_foods🧇😍