⏪شأن نزول سوره کوثر و ادامه نسل پربرکت نبوی از حضرت زهرای مرضیه سلام الله علیها... (در کتب اهل سنت)
🔴فخر رازی از علمای بزرگ اهلسنت در ذیل سوره کوثر در تفسیرش می نویسد:
🔵وَالْقَوْلُ الثَّالِثُ: الْكَوْثَرُ أَوْلَادُهُ قَالُوا: لِأَنَّ هَذِهِ السُّورَةَ إِنَّمَا نَزَلَتْ رَدًّا عَلَى مَنْ عَابَهُ عَلَيْهِ السَّلَامُ بِعَدَمِ الْأَوْلَادِ، فَالْمَعْنَى أَنَّهُ يُعْطِيهِ نَسْلًا يَبْقَوْنَ عَلَى مَرِّ الزَّمَانِ، فَانْظُرْ كَمْ قُتِلَ مِنْ أَهْلِ الْبَيْتِ، ثُمَّ الْعَالَمُ مُمْتَلِئٌ مِنْهُمْ، وَلَمْ يَبْقَ مِنْ بَنِي أُمَيَّةَ فِي الدُّنْيَا أَحَدٌ يُعْبَأُ بِهِ، ثُمَّ انْظُرْ كَمْ كَانَ فِيهِمْ مِنَ الْأَكَابِرِ مِنَ الْعُلَمَاءِ كَالْبَاقِرِ وَالصَّادِقِ وَالْكَاظِمِ وَالرِّضَا عَلَيْهِمُ السَّلَامُ وَالنَّفْسُ الزَّكِيَّةُ وَأَمْثَالُهُمْ "
🔴«سومین نظر در معنای کوثر این است که منظور از آن فرزندان آن حضرت است و این به آن جهت است که، این سوره در رد کسانی نازل شده است که از آن حضرت به خاطر نداشتن فرزندان عیبجویی می کردند که در این صورت معنای آن این است که خداوند ترا 👈فرزندان و نسلی عطا می کند که در طول تاریخ برقرار خواهند ماند.
👈پس ببین که چقدر انسانها از اهل بیت پیامبر صلی الله علیه واله به شهادت رسیده اند اما جهان همچنان شاهد رونق فزاینده آنان است آنگاه بنگر که چه تعداد از بزرگان اندیشمند مانند امام باقر، امام صادق، امام کاظم، امام رضا «علیهم الصلوة و السلام » و محمد نفس زکیه در میان آنها جلوه گر شده است»
📚تفسیر فخر رازی، ج 32 ص 313
اسکن :
http://l1l.ir/44e6
💠حضرت صدیقه کبری سلام الله علیها فضائل بیشماری دارند که یکی از آنها ادامه ی نسل با برکت نبویست که "مخصوص" ایشان است؛
🔴مناوی ، عالم بزرگ اهل سنّت میگوید:
🔵انقراض نسب الرسول إلا من فاطمه
قال العلماء: انقرض نسب الرسول صلى الله علیه وسلم إلا من فاطمه؛ لأن أمامه بنت بنته زینب تزوجت بعلی بوصیه من فاطمه، ثم بعده بالمغیره بن نوفل وأتت منها بأولاد.قال الزبیر بن بکار ثم انقرض عقب زینب.
📚اتحاف السائل بما لفاطمه من المناقب والفضائل صفحه۹۵ و ۹۶ ط مکتبه القرآن للطبع والنشر والتوزیع، القاهره
🔻اسکن کتاب:
http://s5.picofile.com/file/8286811426/انقراض_نسل_پیامبر_الا_از_نسل_حضرت_زهرا_مناوی_اتحاف.jpg
⬅️انقراض نسب پیامبر ، به جز از نسل حضرت فاطمه سلام الله علیها.
🔴علما گفته اند که نسب پیامبر منقرض شد، به جز از نسل حضرت زهرا سلام الله علیها، زیرا امامه دخترِ دختر پیامبر یعنی زینب، با حضرت علی علیه السلام ازدواج کرد به دلیل وصیت حضرت زهرا سلام الله علیها و سپس با مغیره بن نوفل ازدواج کرد و از او اولادی داشت.زبیر بن بکّار گفته است که سپس دودمان زینب نیز منقرض شد.
🔵جلال الدّین سیوطی عالم بزرگ اهل سنّت نیز سخنی مشابه سخن مذکور دارد و می گوید:
🔴فائده:بقاء نسب رسول الله(ص) من فاطمه(س)
قال العلماء: انقرض نسب رسول الله(ص) الا من فاطمه! لانّ امامه بنت بنته زینب، تزوّجت بعلیّ، ثم بعده بالمغیره بن نوفل، وجاءها منهما اولاد، قال الزبیر بن بکار:انقرض عقب زینب.
📚الثغور الباسمه صفحه۸۸ ط جمعیه الآل والاصحاب
🔻اسکن کتاب:
http://s4.picofile.com/file/8286811992/سیوطی_انقراض_نسب_پیامبر_جز_از_حضرت_زهرا_الثغور.png
⬅️انقراض نسب پیامبر ، به جز از نسل حضرت فاطمه سلام الله علیها.
🔴علما گفته اند که نسب پیامبر منقرض شد، به جز از نسل حضرت زهرا سلام الله علیها، زیرا امامه دخترِ دختر پیامبر یعنی زینب، با حضرت علی علیه السلام ازدواج کرد و سپس با مغیره بن نوفل ازدواج کرد و از او اولادی داشت. زبیر بن بکّار گفته است که سپس دودمان زینب نیز منقرض شد.
🔶لازم به ذکر است: أمامه دختر زینب است و زینب دختر "هاله بنت خویلد" است؛ هاله بنت خویلد، خواهر حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها است که هنگامی که از دنیا رفت، فرزندان (٢ دختر) او فرزند خوانده حضرت خدیجه سلام الله علیها شدند و در خانه پیامبر صلی الله علیه و آله زندگی نمودند.
#فاطمه
💞🤲اللهم عجل لولیک الفرج
💫♥️
@DinAssLamm
〽️☘