♦️مواد لازم برای۵ نفر ◻️نشاسته ۱۰۰ گرم ◻️شکر ۲۰۰ گرم ◻️گلاب ۱/۲ لیوان ◻️آب سرد ۲ لیوان ◻️روغن مایع ۱ قاشق چای خوری ◻️مغز گردو ۱۰۰ گرم ◻️پودر نارگیل ۱۵۰ گرم ♦️طرز تهیه ۱- در یک ظرف تفلون نشاسته را با آب سرد حل کنید و سپس روی حرارت ملایم بگذارید تا کاملا حل شود. باید خیلی مراقب باشید تا گلوله نشود. ۲- وقتی مایع حل و نرم شد؛ شکر و گلاب و روغن را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مایع به قدری غلیظ شود که به صورت یک خمیر در وسط ظرف بماند. سپس از روی حرارت بردارید و مغز گردو را با آن مخلوط کنید و بگذارید تا خنک شود. ۳- وقتی خنک شد آن را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود. بعد اندکی دست خود را چرب کنید و مایع خمیر شکل خود کمی ورز دهید و بعد بصورت لوله های به قطر 3 سانت درآورید و در پودر نارگیل بغلتانید. @DokhtaranehChadoory