نسبت آجیل و شیرینی با کروناویروس فرمانده ستاد مدیریت کرونا: شیرینی تا هنگام مصرف در دمای عادی قرار می‌گیرد و امکان وجود ویروس بر روی آن وجود خواهد داشت. اینکه آجیل در پروسه‌ی تولید خود در بخشی حرارت می‌بیند، لزوماً سبب نمی‌شود بعداً آلوده به ویروس نشود./ایسنا ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢