✳️در مورد تایید یا عدم احراز صلاحیت روحانی باید اندیشید که کدام مورد به نفع نظام و مردم است. آیا می توان همسو با جریان معاند و ضد انقلاب به شورای نگهبان تاخت ؟ یا اینکه باید با هوشیاری و تجزیه و تحلیل اوضاع، بهترین موضع را در قبال تصمیم این نهاد مقدس گرفت؟
اگر روحانی عدم احراز صلاحیت شود، قطعاً بر طبل مظلوم نمایی خواهد کوبید و تیم رسانه ای حامی او نیز با شدت بیشتری بر کلید واژه هایی چون: خالص سازی و حاکمیت یکدست تأکید خواهد کرد، اما اگر او تأیید صلاحیت شود، دنیا به آخر نرسیده و ممکن است منافعی در تأیید صلاحیت او باشد که در ردصلاحیت او غیر ممکن به نظر برسد.
لذا دو سناریو محتمل است:
با توجه به احتمال مشارکت پایین مردم تهران ، تا حدی حضور روحانی می تواند بهانه ی عدم وجود سلایق مختلف را از جریان اصلاحات _ اعتدال بگیرد.
اگر روحانی رأی بیاورد که قطعاً میزان آرا مردم تهران از آنچه پیش بینی می شود بیشتر خواهد شد که در راستای افزایش مشارکت به نفع نظام است.
البته این نکته را نباید فراموش کرد که جایگاه خبرگان همانند جایگاه ریاست جمهوری نیست و نظر یک شخص در میان سایر فقها و مجتهدین تأثیرات چندانی ندارد.
اگر روحانی رأی نیاورد، او در یک انتخابات کاملاً دموکراتیک، با شکستی روبرو خواهد شد که ممکن است به قیمت پایان حیات سیاسی او و بازشدن پرونده های قضایی او تمام شود. چیزی که خیلی ها منتظر آن هستند و موجبات افزایش اعتماد مردم در برخورد با مسئولان را به دنبال خواهد داشت.