بشیر:
✅موضوع:دولت بازنشسته و انقلابی
🔻هشت سال دولت حسن روحانی باعث تحقق نارضایتی انباشته در لایههای مختلف اجتماع شد ، دولتی که با نگاه تک وجهی به حکمرانی و با وابسته دیدن بقاء کشور به ترحم بیگانگان اکثر ظرفیتهای داخلی را یا انکار کرد و یا تعطیل نمود؛ زیرا معتقد بود عامل اصلی رشد کشور نه کار است و نه مدیریت ، نه برنامه است و نه آسیبشناسی ،بلکه اصلیترین عامل توسعه کشور سرمایهگذاری خارجی و باز شدن مطلق دروازههای تعامل بینالمللی با محوریت آمریکا و چند کشور به روی ایران است.
🔻این نگاه سخیف سبب هشت سال خسارتهای متنوع شد ، در این هشت سال که روز به روز خسارتهای این نوع مدیریت بر کشور و ساختارهای مختلف آن وارد میشد اشخاص متخصص ، دانشگاهی و انقلابی که از صحنه مدیریت کشور همیشه دور بوده اند ، در بیرون دولت از یک فرصت مطالعاتی برخوردار گشتند تا هندسه حکمرانی جمهوری اسلامی ایران را در حوزههای اجتماعی ، اقتصادی ، صنعتی ، بانکی ، فرهنگی ، درمانی و .... مورد بازنگری و بررسی قرار دهند و بهعلت نارساییها پی ببرند و جهت تکامل بخشها و رفع نقصها طرحریزیهای جامع و علمی داشته باشند.
🔸این روزها که در حال دست به دست شدن سکان اجرایی کشور هستیم و آقای رئیسی در راس قوه مجریه قرار میگیرد و علاوه بر جبران خسارتهای دولت روحانی موظف است در تحقق وعدههای خود و وصول به افقهای ترسیم شده نظام در سندهای بالادستی موفق گردد ، چه آفت بزرگی امکان دارد دولت او را در این پیچ تاریخی ناکام بگذارد؟
🔻بیشک اگر ترسیم این آفت بزرگ با آینده پژوهی ترکیب گردد ، میتوان امیدوار بود دولت سید ابراهیم رئیسی امیدها را زنده خواهد کرد و مصداق عینی بر شروع تحقق بیانیه گام دوم انقلاب خواهد بود ولی اگر با رویکرد سنتی سانسور به این آفت خطرناک برخورد شود آغاز سلسله نارساییهای دولت آتی خواهد بود.
🔻اما این آفت بزرگ چیست؟
این آفت بزرگ بهخاطر این بزرگ است که تنها عاملی است که امکان دارد جامعه نخبگان جوان و تحصیلکرده و انقلابی را همچنان در حاشیه نگه دارد و سرمایه مطالعاتی و مدیریتی این فرهیختگان را که تنها پیشران بازسازی کشور هستند و تباه نماید این آفت بزرگ مجموعهای از مدعیان یقهسفید ، عقیق به انگشت و تسبیح به دستی است که عمدتاً پیر هستند و با سابقه نارس خود در سنوات قبل از دولت روحانی مینازند و تنها خروجی آنها فریاد زدن شعارهایی است که هیچوقت برای تحقق آنها گامی برنمیدارند ، شمایل انقلابی دارند اما سرشار از جاهطلبی هستند.
💯 طبق فرمایش مقاممعظم رهبری جوانگرایی نافی تجربه محوری نیست اما ما در مورد بازنشستگانی صحبت میکنیم که برای تصدی مسئولیتها حاضرند استعدادها و انگیزههای هزاران جوان را در راه بدست آوردن خواسته های نا مشروع خود ذبح کنند که قطعاً چنین مجموعهای تجربه و تخصص و جوان گرایی معنایی ندارد.
🔻امروز که سید ابراهیم رئیسی موظف است مُهر تأیید کارکرد مدل حکومتی اسلام ولایی باشد آیا میتواند ۱۵۰۰۰ جایگاه مدیریتی کشور از چنگودندان گرگ های فرتوت شبه انقلابی و جاهطلب نگه دارد و اگر آیت الله رئیسی به مُعرف های ظاهر فریب و رانت خوار و یا سهمخواهی اشخاص و گروههای مغرض اعتنا نکند و منصبهای وزارت ، معاونت استانداری و مدیرکلی و.... را جولانگاه بازنشستههای قدرت طلب ننماید موفقیت این دولت حتمی است زیرا اگر اینان در آن مناصب جای گیرند و هندسهی مدیریتی کشور را فلج می نمایند و مصوبات مجلس و هیات دولت هر چند هم که اگر دقیق و کارشناسی شده باشند هنگام سرازیر شدن به سطوح پایین تر جهت اجرا در لایههای فاسد مدیریتی میانی فاقد اثر خواهد شد.
🔻اما اگر رئیسی بدون عجله و تعارف و با ترسیم یک نظام نخبه یابی سال اول دولتش را به بهسازی بدنه مدیریتی کشور اختصاص دهد بیشک بهمرور حماسههای بزرگی آفریده خواهد گردید و نارضایتیهای کنونی تبدیل به رضایتمندی عمومی خواهد شد.
💯امیدواریم این دولت پایانی بر تمام سیطره های سیاسی ناکارآمد موجود باشد و طلیعهای بر بکارگیری جوانان نخبه ، دلسوز ، تحصیلکرده و انقلابی ولایت مدار باشد.
✍محمدجوادمهرشاد
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷✍کانال بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔
eitaa.com/basheer
🆔
sapp.ir/basheer2
🆔
rubika.ir/basheer3