🥕🍮حلوای هویج با شیر🍮🥕 🥕مواد لازم 🔸هویج 500 گرم 🔸آرد 125 گرم 🔸کره یا روغن مایع 100 گرم 🔸شکر 200 گرم 🔸شیر 2 لیوان 🔸هل 1 ق چ 🔸دارچین 1/2 ق چ 🔸زعفران دم کرده 2ق غ 🔸گلاب 1/4 پیمانه 🥕🥕هویج را پوست کنده چند تکه میکنیم و با یک لیوان از شیر میگذاریم خوب بپزد وبه صورت پوره در می آوریم. آرد را بدون روغن در تابه با حرارت ملایم حدود 15_20 دقیقه تفت میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود ولی تغییر رنگ ندهد. 🍮بعد از تفت دادن بهتر است آرد را الک کنیم تا گلوله‌ای نداشته باشد. بعد کره یا روغن را اضافه میکنیم(من از مخلوط هر دو استفاده کردم) و2_3 دقیقه دیگر تفت میدهیم. 🍮سپس پوره هویج را اضافه میکنیم وبعد مخلوط شیر، شکر، زعفران و گلاب را که به صورت شربت در آوردیم و داغ است را افزوده هم میزنیم و وقتی از ظرف جدا شد از روی حرارت برمیداریم. بعد داخل قالب سیلیکونی ریخته کمی فشرده کرده از قالب جدا میکنیم.