🥕🍮حلوای هویج با شیر🍮🥕
🥕مواد لازم
🔸هویج 500 گرم
🔸آرد 125 گرم
🔸کره یا روغن مایع 100 گرم
🔸شکر 200 گرم
🔸شیر 2 لیوان
🔸هل 1 ق چ
🔸دارچین 1/2 ق چ
🔸زعفران دم کرده 2ق غ
🔸گلاب 1/4 پیمانه
🥕🥕هویج را پوست کنده چند تکه میکنیم و با یک لیوان از شیر میگذاریم خوب بپزد وبه صورت پوره در می آوریم. آرد را بدون روغن در تابه با حرارت ملایم حدود 15_20 دقیقه تفت میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود ولی تغییر رنگ ندهد.
🍮بعد از تفت دادن بهتر است آرد را الک کنیم تا گلولهای نداشته باشد. بعد کره یا روغن را اضافه میکنیم(من از مخلوط هر دو استفاده کردم) و2_3 دقیقه دیگر تفت میدهیم.
🍮سپس پوره هویج را اضافه میکنیم وبعد مخلوط شیر، شکر، زعفران و گلاب را که به صورت شربت در آوردیم و داغ است را افزوده هم میزنیم و وقتی از ظرف جدا شد از روی حرارت برمیداریم.
بعد داخل قالب سیلیکونی ریخته کمی فشرده کرده از قالب جدا میکنیم.