اکبر_جوجه
مرغ ۱ عدد
لیمو ترش: ۳ عدد
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
هویج: ۱ عدد
رب انار: نیم پیمانه
فلفل دلمهای: ۱ عدد
زعفران دمکرده: ۲ قاشق غذاخوری
گردو: به دلخواه
زنجبیل: به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به دلخواه
روغن ارده کنجد
طرز تهیه
جوجهی پوستگرفته شده رونصف کنین، آب لیموترش، نمک، فلفل، فلفل دلمهای، روغن و زعفران رو به مرغ اضافه کنین و ۴ ساعت استراحت بدین. هویجهای حلقه شده رو در قابلمه بریزین و به اون زردچوبه، زنجبیل، فلفل سیاه و نمک اضافه کنین. پیاز و مرغ رو در این مخلوط بندازین. بعد از 10 دقیقه مرغ رو از آب در بیارین و تو روغن ارده کنجد سرخ کنین.
برای تهیهی سس، رب انار، گردو، سیر رندهشده و روغن رو با هم مخلوط کنین.