اکبر_جوجه مرغ ۱ عدد لیمو ترش: ۳ عدد پیاز: ۱ عدد سیر: ۲ حبه هویج: ۱ عدد رب انار: نیم پیمانه فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد زعفران دم‌کرده: ۲ قاشق غذاخوری گردو: به دلخواه زنجبیل: به میزان لازم نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به دلخواه روغن ارده کنجد طرز تهیه جوجه‌ی پوست‌گرفته شده رونصف کنین، آب لیموترش، نمک، فلفل، فلفل دلمه‌ای، روغن و زعفران رو به مرغ اضافه کنین و ۴ ساعت استراحت بدین. هویج‌های حلقه شده رو در قابلمه بریزین و به اون زردچوبه، زنجبیل، فلفل‌ سیاه و نمک اضافه کنین. پیاز و مرغ رو در این مخلوط بندازین. بعد از 10 دقیقه مرغ رو از آب در بیارین و تو روغن ارده کنجد سرخ کنین. برای تهیه‌ی سس، رب انار، گردو، سیر رنده‌شده و روغن رو با هم مخلوط کنین. ‌