ترایفل🍬🍫🍬
نوعی شکلات
شیر عسلی 1 و نیم پیمانه
.شکلات سفید 300 گرم
.کره 110 گرم.
وانیل کمی (من وانیل مایع استفاده کردم
پودر بیسکوییت 1پیمانه
نارگیل 3 چهارم پیمانه
.اب لیمو ترش1قاشق غذاخوری
بعلاوه رنده پوست یک لیمو ترش
.شکلات نصف پیمانه
ابتدا شیر عسلی رو بزارید روی بخارآب ( روش بن ماری)گرم که شد شکلات سفید رو خورد کنیدو بریزید داخل شیر عسلی و هم بزنید تا هردو باهم ترکیب بشه و یکدست حالا کره(هم دما محیط باشه)اضافه کنید و خوب هم بزنید از حرارت بن ماری بردارید وانیل اضافه کنید و مواد داخل سه تا کاسه به نسبت مساوی تقسیم کنید به یکی شکلاتی که دوست دارید(حتما بن ماری کرده باشید و سفت نباشه)اضافه کنید و مخلوط کنید.کاسه دوم با پودر نارگیل مخلوط کنید وظرف سوم با یه قاشق غذا خوری اب لیمو ترش و رنده پوست لیمو و پودر بیسکوییت مخلوط کنید( با توجه به نوع بیسکوییت همه رو یکجا نریزید ممکنه مواد سفت بشه)هر سه ظرف بزارید فریزر برای نیم ساعت وقتی درآوردید با دست گلوله ای برداشته گردکرده، اونی که نارگیل داشت داخلش در پودر نارگیل بغلتونید اونی که بیسکوییت داشت داخل پودر بیسکوئیت و اونی که شکلات تیره داخل پودر کاکائو بغلتانید و بزارید یخچال حداقل نیم ساعت و تا ده روز در یخچال قابل استفاده و یک ماه در فریزر
@Emam_kh