پیروان امام خامنه ای 🇮🇷
شیرینی بادبزنی ارددوپیمانه پودرقندنصف پیمانه کره ۷۵گرم روغن مایع ۱/۴پیمانه وانیل نصف قاشق مرباخوری سرصاف بکین پودریک قاشق مرباخوری تخم مرغ یک عدد نمک یک پنس یا بین دوانگشت برای رومال زرده تخم مرغ یک عدد پودرکاکا ئونصف قاشق مرباخوری شیریک قاشق مرباخوری روغن مایع .پودرقند.کره نرم.تخم مرغ ووانیل روبادست خوب مخوط کنیدبعداردوبکین پودرونمک الک شده روکم کم اضافه کنیدوبانوک انگشت مخلوط کنیدورزندیدبه روغن میفته خمیرکه جمع شدونچسبیدبه دست استراحت نیازنداره بین دوتاکیسه فریزرباقطریک سانت بازکنیدکاترگردبزنیدوبعدازوسط نصف کنید بعدبچینیدتوی سینی حتماکاغذروغنی بندازیدوروشو بازرده وپودرکاکائووشیری که داشتیدخوب مخلوط کنیدورومال بزنیددوباربعدباجاقوشیاربندازیداریب بزازیدتوفربادمای ۱۷۰درجه مدت پخت ۱۵دقیقه الی ۲۰دقیقه