قیمه نثار حدود ۳۰۰گرم گوشت گوسفندی خرد شده با یه پیاز خرد شده که از قبل تو روغن تفت داده ایم مخلوط کرده و بهش زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کرده یکم تفت خورد دو قاشق رب گوجه و چوب دارچین و سه تا دونه هل و یک قاشق مرباخوری پودر گل محمدی بهش اضافه کرده و یکم که رب رنگ باز کرد دولیوان آب ریخته وقتی جوش اومد و میگذاریم با حرارت کم حدود ۳ساعت بپزد نیم ساعت آخر نمک بهش اضافه کرده و تمام برنجی رو که ۳ساعت قبل با نمک خیسونده بودیم آبکش کرده و تهدیگ سیب زمینی گذاشته و دم داده موقع سرو هم خلال بادوم و زرشک و هویج که با یکم شکر کاراملی شد و خلال پسته رو با کره تفت داده و روی پلو سرو کنید