🍪دسر خرما🍘 🍴مواد لازم:🥣🥣 🐥خرما بدون هسته 1 کیلو گرم؛ 🐥گلاب یک سوم پیمانه؛ 🐥هل ساییده شده 1 ق چ؛ 🐥پودر بادام یا پسته یک سوم پیمانه؛ 🐥بیسکویت ساده خرد شده یک پیمانه؛ 🐥پودر کاکائو یک چهارم پیمانه؛ 🥧طرز تهیه:🍡 خرما های بدون هسته را داخل یک قابلمه متوسط حدود 3 تا 5 دقیقه حرارت دهید تا کاملا نرم شوند. خرماهای نرم شده را ورز دهید تا کاملا از هم باز شوند.حالا بیسکویت پودر شده، گلاب، هل و پودر کاکائو را اضافه کرده و این مواد را کاملا با هم ترکیب کنید. من کمی پودر دارچین و یک استکان گردوی خرد شده هم اضافه کردم. مقداری از پودر بیسکویت را کف ظرف بپاشید تا مواد به ظرف نچسبد مایع خرما را روی آن قرار داده و فشار دهید. پودر پسته و بادام یا گردو را روی آن بریزید. دسر را به مدت سه تا چهار ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا شکل بگیرید. سایر نکات: به جای پودر کاکائو می توانید 100 گرم شکلات تلخ رنده شده استفاده کنید.