گرفتن تلخی بادنجان 🍆 برای گرفتن تلخی بادنجان آنرا درون آب نمک خیس کنید و بعد شسته و خشک و سرخ کنید . با اینکار در حین سرخ کردن هم روغن کمتری مصرف می کند . سرخ کردن بادنجان با ماست 🍆 بادنجان پوست گرفته را با قلم مو ماست مالی کنید و بعد سرخ کنید . هم روغن کمتر مصرف میکند و هم خوشرنگ تر میشود . بادنجان سرخ کرده و صرف روغن کمتر🍆 بادنجانها را در آب نمک خیس کنید و سپس شسته و خشک کنید بعد داخل سینی فر با اسپری روغن بپاشید .بادنجانها را چیده و روی آنها روغن اسپری کنید سپس در فر قرار دهید . پس از سرخ شدن یکطرف دیگر را برگردانید . حداقل روغن ممکن , مصرف میکند. @Emdadbanovanfatemi •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•