چرا فوت کردن به غذا و نوشیدنی ممنوع است؟🤔
🔹طبق تحقیقات پزشکی هوای دهان از دو اکسیژن و یک هیدروژن مرکب تشکیل شده است هنگام بازدم اکسیژن تبدیل به دی اکسید کربن می شود
🔹هنگام فوت کردن به غذا دی اکسید کربن با غذا مخلوط می شود و موجب تولید ماده مضر برای بدن می شود و با خون ترکیب می شود و عامل بیماری های پوکی استخوان، ضعف عضلانی، کمبود حافظه و ایجاد سنگ کلیه می شود و بر روی باروری مردان نیز تاثیر سوء میگذارد.
🔹همچنین خیلی از ویروس های بدن با تنفس از بدن خارج می شوند اما با فوت کردن به غذا جذب غذا می شود و مجددا به بدن برمی گردد./
مرکز اطلاع رسانی صداوسیما