❌
اشتباهات وزارت بهداشت در حوزه نان :
طبق بند ۴ از چهاردهمین جلسه شورای عالی سلامت وامنیت غذایی مورخ ۱۳۹۴/۱۲/۰۳ میزان نمک خمیر نانهای سنتی ( نانهای فانتزی وصنعتی هنوز تغییری نکرده ❗) از یک کیلو و۶۰۰ گرم در ۱۰۰ کیلو ارد به یک کیلو تنزل یافته است
🤔وقتی اقای سیف رئیس غله اظهار می دارد که ۳۰٪ گندمهای کشور ضعیف است و تمام اتحادیه های کشوری چه سنتی وچه صنعتی اعلان کرده اند حدود ۵۰ ٪ گندمهای کشور ضعیف❗ است امضا چنین مصوبه غیر کارشناسی توسط اعضا شورای سلامت کشور ( به بهانه کاهش فشار خون مردم 🤐) سوال برانگیز و نوعی توهین به شعور نانوایان کشور است که چند کارشناس ! نشسته و برای گندمهای ضعیف ومتوسط وقوی یک میزان نمک تجویز کرده اند؟!
مثل این است که برای خردسال -میان سال -کهنسال یک میزان غذا در نظر بگیریم؟
✅ هرچند که ای کاش فکری به حال نمک های ناسالم کارخانه ای میشد که در نان به خورد مردم میدهند در جایی که بهترین منابع نمک طبیعی و نمک دریا را در اختیار داریم باید از سم های سفید در بازار آن هم با نشان سیب سلامت در نان استفاده شود❗❗❗❗
دخالت این کارشناس نماهای منفعت طلب حال نان و صدالبته سلامتی مردم را به این روز انداخت.😡
🙏🏻ما در کنار شما هستیم برای پخت خانگی نان کامل
💡
@FANUSESHAB