♨️
آشوبهای ناکام
🔹با کاهش شدت و دامنه آشوبهای اخیر، دشمنان خارجی و ضدانقلاب تلاش دارند تا به صورت ذرهای و فرسایشی به تداوم آشوب و ناامنی در برخی نقاط کشور بپردازند تا به اهدافی که در شرایط اوج آشوبها موفق به تحقق آنها نشدند، در فاز جدید با ایجاد جوی از ارعاب و انفعال نزد نیروهای حامی و مدافع نظام، بتوانند فاز گستردهتری از آشوب را در کشور رقم بزنند. تمرکز بر شعارنویسی، پخش اعلامیههایی علیه نظام و مسئولان، حمله به نیروهای نظامیـ انتظامی و حتی برخی از مردم حامی نظام، قلب این آشوبهای فرسایشی میباشد که اتفاقاً به صورت پراکنده و غیرمتمرکز انجام میشود. با این حال، اینذ آشوبهای ذرهای و فرسایشی، همچون گذشته نیز ناکام خواهند ماند. دلایل این امر را میتوان به صورت زیر اقامه کرد:
1⃣ اگرچه در کشور نارضایتی وجود دارد و حتی بخشی از این نارضایتیها سیاسی شده است، اما مردم ناراضی موافق براندازی و ناامنی و همراهی با دشمنان خارجی و تروریستها نیستند. بنابراین، عموم مردم همانگونه که تاکنون اثبات شده، با آشوبگران همراهی نخواهند کرد. لازم به ذکر است که عموم مردم با آگاهی از عمق توطئههای ضدایرانی دشمنان و مشاهده تجربه کشورهایی چون لیبی و سوریه، قطعاً مخالف وقوع یا تکرار سناریوهایی در ایران هستند که قبلاً در سوریه و لیبی اتفاق افتاده است.
2⃣ در آشوبهای دی ماه 1396 و آبان 1398 نیز علیرغم کلید خوردن سناریوهای ناامنی از سوی دشمنان، اما با توجه به عدم همراهی مردم با آشوبگران، این آشوبها ناکام ماند.
3⃣علاوه بر این، آشوبگران علاوه بر نداشتن حمایت مردمی، از پشتوانه نخبگانی هم برخوردار نیستند. از همراهی عدهای سلبریتی که برای جلب و تأمین برخی التذاذات مادی همچون دریافت پول یا وعده پذیرش اقامت در کشورهای غربی، به تحریک آشوب در ایران میپردازند، نمیتوان به حمایت نخبگانی از آشوبها تعبیر کرد. ضمن اینکه باید توجه داشت که عده قلیل سلبریتیهای محرک آشوب، در برابر سایر سلبریتیهای وفادار به کشور و نظام، عدد قابل توجهی محسوب نمیشود.
4⃣ دلیل دیگر به قوت دستگاههای اطلاعاتیـ امنیتی و انتظامی کشور برمیگردد. در این زمینه باید یادآور شد که قدرت اطلاعاتی امنیتی کشور در سالهای اخیر به صورت تمامعیار در پروندههای عراق و به ویژه سوریه در برابر ناتو و شبکه همکار منطقهای آن موفق به پیروزی شده است. بنابراین، هماکنون نیز قادر است که توطئههای آنها را با شکست مواجه سازد.
👈با این حال، تمرکز دشمن بر اغواگری در سطح رسانهای نشان میدهد که در این عرصه بایستی بیش از پیش بر راهبردهای تبیینی متمرکز شد.
✍مصطفی_قربانی
✅
#بصیرت
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3