🔸مجموعه نکات تغذیه در ماه رمضان با توصیه های آقای علی کهن مو، کارشناسی ارشد علوم تغذیه شیراز 🔹 قسمت چهارم: 🍏گزینه مناسب در افطار بسته به ذائقه افراد و مواد غذایی موجود فرق می کند. در منطقه ما مثلا شیر با رطب یا خرما، یا مقداری چای یا دمنوش رقیق با خرما خوب است. می توان از مقداری نان، پنیر و عسل طبیعی هم استفاده کرد. بعضی افراد که نوشیدنی سرد دوست دارند می توانند شربت های طبیعی مثل خاکشیر یا تخم شربتی میل کنند. با این ترکیبات هم مایع به بدن می رسد هم قند پر انرژی، همان چیزهایی که بدن بعد مدتی روزه داری خیلی به آن احتیاج دارد. توجه کنیم که افطار بهتر است سبک باشد. 🔹هیئت محبین آل یاسین آبپخش پایگاه مقاومت حضرت ولی عصر(عج) @Fahma_KanoonTaha