🥘 در (دوشنبه ها) 👈مربای توت سیاه 📝 مواد لازم؛ 🔹توت سیاه ۵۰۰ گرم، شکر ۵۰۰گرم، آبلیمو یک قاشق چای‌خوری، گلاب یک قاشق غذاخوری، هل (ساییده شده) و آب یک لیوان 🍥روش تهیه؛ 1⃣ دُم توت‌ها را با کمک قیچی جدا کنید. سپس توت‌ها را به‌ آرامی درون یک ظرف پر از آب بریزید تا گردوخاک و آلودگی‌های آن‌ها از بین برود. پس از یک دقیقه، توت‌ها را با کمک یک کفگیر از آب بیرون بیاورید. توت‌ها و شکر را به‌صورت لایه‌لایه درون یک قابلمه بریزید و به مدت ۱۲ ساعت درون یخچال قرار دهید. 2⃣قابلمه را روی حرارت قرار دهید. سپس آب، هل، گلاب و آبلیمو را به مربا اضافه کنید. اجازه بدهید تا مربا به‌آرامی بپزد و جا بیفتد. برای هم زدن مربا تنها قابلمه را کمی تکان دهید و از قاشق استفاده نکنید تا توت‌ها له نشوند. موقع جوشیدن مربا کف‌های روی آن را بگیرید. 👌چند نکته؛ 🔻اگر آب مربا زیاد بود، می‌توانید مربا توت را از صافی رد کنید و آب آن را برای شربت کنار بگذارید. 🔻می‌توانید دم توت سیاه را جدا نکنید، چون دم توت موقع پخت نرم می‌شود. JOIN➢➣➤ @Famenin_Gram