🥘
#آشپزی در
#فامنین_گرام (دوشنبه ها)
👈مربای توت سیاه
📝 مواد لازم؛
🔹توت سیاه ۵۰۰ گرم، شکر ۵۰۰گرم، آبلیمو یک قاشق چایخوری، گلاب یک قاشق غذاخوری، هل (ساییده شده) و آب یک لیوان
🍥روش تهیه؛
1⃣ دُم توتها را با کمک قیچی جدا کنید. سپس توتها را به آرامی درون یک ظرف پر از آب بریزید تا گردوخاک و آلودگیهای آنها از بین برود. پس از یک دقیقه، توتها را با کمک یک کفگیر از آب بیرون بیاورید. توتها و شکر را بهصورت لایهلایه درون یک قابلمه بریزید و به مدت ۱۲ ساعت درون یخچال قرار دهید.
2⃣قابلمه را روی حرارت قرار دهید. سپس آب، هل، گلاب و آبلیمو را به مربا اضافه کنید. اجازه بدهید تا مربا بهآرامی بپزد و جا بیفتد. برای هم زدن مربا تنها قابلمه را کمی تکان دهید و از قاشق استفاده نکنید تا توتها له نشوند. موقع جوشیدن مربا کفهای روی آن را بگیرید.
👌چند نکته؛
🔻اگر آب مربا زیاد بود، میتوانید مربا توت را از صافی رد کنید و آب آن را برای شربت کنار بگذارید.
🔻میتوانید دم توت سیاه را جدا نکنید، چون دم توت موقع پخت نرم میشود.
JOIN➢➣➤
@Famenin_Gram