🥘تره کباب مرغ🥘
🥪۱ کیلوگرم لپه
🥪۱ پیمانه سماق۳ قاشق غذا خوری 🥪پیاز ۲ عدد
🥪نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
🥪روغن مایع به مقدار لازم
🥪آب جوش۴ لیوان
🥪سیب زمینی بزرگ
🍗گوشت مرغ را با کمی روغن پیاز و زرد چوبه فلفل قرمز نمک تفت میدیم درشو میزاریم تا آب مرغ کشیده بشه
لپه خیس شده را آبکش واضافه میکنیم تفت میدیم و چهار تا پنج لیوان آب جوش اضافه کنید در بزارید تا به آرومی غذا بپزه
سیب زمینی پوست کنده و به چند قسمت برش داده و اضافه کنید در بزارید تا سیب زمینیها پخته و غذا جا بیفته
سماق را با یک استکان آب جوش روی گاز بزارید تا دم بکشه و مزه بده از صافی رد کرده و با پیاز داغ به غذا اضافه می کنیم در حد دو سه جوش که زد زیر غذا را خاموش میکنیم اگه زیاد بجوشه غذا بد رنگ میشه.