طرز تهیه نون معروف ارد ۴۵۰ گرم شکر ۱ق غ نمک ۱ق چ شیر گرم ۲۸۰ گرم کره دمای محیط ۵۰ گرم خمیر مایه ۱ق چ . . شیر و شکر و خمیر مایه رو مخلوط کنید بزارین کنار ۱۰ دقیقه ارد و نمک رو با کره رو باهم با نوک انگشت به خورد هم ببرین بعد که کره قشنگ حل شد توی ارد شیر رو بهش اضافه کنید و با دست ورز بدین یک خمیر لطیف بدست میاد بزارین یک ساعت و نیم استراحت کنه توی ظرفی که از قبل چرب شده بعد استراحت از ظرف خارج کنید ورز بدین و چونه بگیرین حدودا ۵۰ گرمی این نون حدودا ۱۲_۱۳تا نون میشه با این خمیر چونه هاتونو صاف و یکدست کنین بعد با چاقو سه تا خط بندازین روش و بزارین یک ربع استراحت کنه و بعد بزارین توی فر. روشو کمی ارد بزنین برای زیبایی بیشترش ۱۸۰ درجه ۲۰ دقیقه گذاشتم و تمام @Tebvatarbiyat