اگر آنغوزه به طور تصادفی روی دست‌های تان قرار بگیرد مهم نیست که چند بار آن را بشویید چرا که اثر خود را بر جای می‌گذارد! یکبار قرار گرفتن آنغوزه روی زبان باعث سوزش شدید دهان تان خواهد شد. در بازار خاری بائولی در بخش قدیمی دهلی نو گفته می‌شد که آنغوزه حتی تمام ادویه‌های دیگر را "بی بو" می‌کند و مادر تمام دستورالعمل‌های اصلی آشپزی هندی است. آنغوزه باعث شد تا شکاف ناشی از طعم پیاز و سیر که به دلیل اعتقادات مذهبی در جوامع عمدتا گیاهخوار هندی ممنوع بود در نهایت پر شود. علیرغم تنوع آشپزی هند آنغوزه یک عنصر ثابت در آن باقی مانده است 🍒@Fruit_veg