🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
#معرفی_مواد_مضر_ومواد_سالم
1⃣⚜
#کامبوجاچیست؟
✅
#نوشیدنی_کامبوچا با افزودن گونه خاصی از باکتری های پروبیوتیک ، مخمر و شکر به چای سیاه یا سبز و طی مدت یک هفته یا بیشتر و تحت فرایندی تخمیری تهیه می شود
در طول این فرآیند،
#باکتری_و_مخمر یک لایه قارچ مانند روی سطح مایع ایجاد می کند که به آن قارچ کامبوجا (SCOBY) گفته میشود و از طریق
#تکثیر این قارچ می توان دوباره و چندباره
#نوشیدنی_کامبوجا جدید تهیه کرد
به همین دلیل است که به نوشیدنی کامبوجا “
#چای_قارچی” هم گفته میشود
✅
#قارچ_کامبوجا و
#باکتری_های_پروبیوتیک برای فعال موندن و انجام
#تخمیر_مناسب احتیاج به مقدار قابل توجهی شکر سفید دارند (علاوه بر مضرات و سردی قارچ سردی و عوارض شکر سفید هم نکته مهم موضوع است)
✅
#مصرف_کامبوجا بدلیل خاصیت اسیدی و گازدار بودن آن میتواند باعث التهاب و معده درد و نفخ بشه و تاثیرات نامطلوبی روی عملکرد دستگاه گوارش بگذارد
✅. همچنین
#استفاده_ازکامبوجا چای سبز میتواند باعث ضعف بدن ، سرگیجه و دوبینی و کاهش دید چشم شود
✅
#استفاده_ازنوشیدنی_کامبوجا بدلیل مقدار کافئینی که در آن وجود دارد میتواند باعث اختلال در خواب شود مخصوصا اگر از کامبوجا با طعم قهوه استفاده کنید
✅
#نوشیدنی_کامبوجا مقدار کمی الکل دارد و در بعضی موارد و در اثر بی تجربگی بعضی افرادی که شخصا در منزل اقدام به تهیه نوشیدنی کامبوجا می کنند این مقدار الکل بیشتر از مقدار متعارف می شود و می تواند به سلامت افراد مخصوصا زنان باردار و کودکان آسیب برساند
#عوارض_جانبی👇
گرفتگی یا درد عضلات
اسهال
خستگی شدید
سر درد
گرفتگی سینوسی
تب
📜منابع.yjc
🚫👉
@GMO_NO 👈🚫