🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸 1⃣⚜ ؟ ✅ با افزودن گونه خاصی از باکتری های پروبیوتیک ، مخمر و شکر به چای سیاه یا سبز و طی مدت یک هفته یا بیشتر و تحت فرایندی تخمیری تهیه می شود در طول این فرآیند، یک لایه قارچ مانند روی سطح مایع ایجاد می کند که به آن قارچ کامبوجا (SCOBY) گفته میشود و از طریق این قارچ می توان دوباره و چندباره جدید تهیه کرد به همین دلیل است که به نوشیدنی کامبوجا “ ” هم گفته میشود ✅ و برای فعال موندن و انجام احتیاج به مقدار قابل توجهی شکر سفید دارند (علاوه بر مضرات و سردی قارچ سردی و عوارض شکر سفید هم نکته مهم موضوع است) ✅ بدلیل خاصیت اسیدی و گازدار بودن آن میتواند باعث التهاب و معده درد و نفخ بشه و تاثیرات نامطلوبی روی عملکرد دستگاه گوارش بگذارد ✅. همچنین چای سبز میتواند باعث ضعف بدن ، سرگیجه و دوبینی و کاهش دید چشم شود ✅ بدلیل مقدار کافئینی که در آن وجود دارد میتواند باعث اختلال در خواب شود مخصوصا اگر از کامبوجا با طعم قهوه استفاده کنید ✅ مقدار کمی الکل دارد و در بعضی موارد و در اثر بی تجربگی بعضی افرادی که شخصا در منزل اقدام به تهیه نوشیدنی کامبوجا می کنند این مقدار الکل بیشتر از مقدار متعارف می شود و می تواند به سلامت افراد مخصوصا زنان باردار و کودکان آسیب برساند 👇 گرفتگی یا درد عضلات اسهال خستگی شدید سر درد گرفتگی سینوسی تب 📜منابع.yjc 🚫👉 @GMO_NO 👈🚫