❇️ در تهیه وتولید ومصرف هر غذایی باید نکاتی رارعایت کرد
🔶(پنیر: مصلحش گردو )
🔶(سرکه :مصلحش سیاهدانه)
🔶(عدس :مصلحش کشمش)
🔶(برنج: مصلحاتش شوید یا زعفران یازیره سیاه )
🔶(انار وپرتقال: مصلحش گلپر)
🔶(ماست و دوغ: مصلحش آویشن ،موسیر،نعناع وپونه)
🔶(نان :مصلحش کنجد یازنیان)
🔶(خامه: مصلحش عسل)
🔶(ماهی: مصلحش گردو یازیتون ویاخرما)
🔶(قره قروت:سیاهدانه)- 🔶(کره:عسل)
🌿🍎مرجع تخصصی طب سنتی👇
https://eitaa.com/joinchat/3197698067Ccb7129e913