❇️ در تهیه وتولید ومصرف هر غذایی باید نکاتی رارعایت کرد 🔶(پنیر: مصلحش گردو ) 🔶(سرکه :مصلحش سیاهدانه) 🔶(عدس :مصلحش کشمش) 🔶(برنج: مصلحاتش شوید یا زعفران یازیره سیاه ) 🔶(انار وپرتقال: مصلحش گلپر) 🔶(ماست و دوغ: مصلحش آویشن ،موسیر،نعناع وپونه) 🔶(نان :مصلحش کنجد یازنیان) 🔶(خامه: مصلحش عسل) 🔶(ماهی: مصلحش گردو یازیتون ویاخرما) 🔶(قره قروت:سیاهدانه)- 🔶(کره:عسل) 🌿🍎مرجع تخصصی طب سنتی👇 https://eitaa.com/joinchat/3197698067Ccb7129e913