💦بهترین آب: آب چشمه یا چاه که جوشیده باشد💦
آب چاه بخورید، ولی آب معدنی نه!
برنج محلی ایرانی بخورید، ولی برنج خارجی نه.
روغنی طبیعی بخورید، ولی صنعتی که عموما دارای پالم هستند نه.
نمک طبیعی بخورید، ولی تصفیه شده نه.
نان سبوسدار بخورید، ولی بدون سبوس نه.
شکر و قند قهوه ای بخورید، ولی سفید نه.
نکته: حرفهای جالب مدیر آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی در باره آلودگی برخی از محصولات مصرفی👆
نکته: چرا آب جوشیده بهترین آب است؟
اولا- آبی که جوشید (چند قل بزند) کلیه مواد با موجودات میکروسکوپی آن نابود می شوند.
ثانیا- املاحی که باید رسوب کنند، ته نشین می شوند (یک دهم آب جوشیده که خنک شد و ته دیگ یا کتری می ماند، را می ریزیم دور).
ثالثا- آب جوشیده سبک می شود و راحت در عروق رفت و آمد دارد
رابعا- به هر لیتر آب به اندازه ۳ قاشق غذاخوری گلاب اضافه کنید، که فواید زیادی در دستگاه گوارش دارد.
نکته دوم: طبیعی خورها افراد سالمی هستند و کمتر به پزشک مراجعه می کنند.
اگر هم دچار ویروس (سرماخوردگی یا آنفولانزا) یا کمخونی یا یبوست، یا اسهال یا گلودرد یا ضعف اعصاب و دهها بیماری ریز دیگر شدند، با دستور اطباء یا کارشناسان طب ایرانی اسلامی که مخالف قرص های شیمیایی در برطرف کردن بیماری با طب نوین (طب غربی) هستند، در منزل با ساخت معجون یا چای مخصوص (برگ، ساقه یا ریشه) گیاه در کمتر از دو روز خوب می شوند.
گاهی اعمال یداوی که همان ماساژ یا مالش یا حجامت و زالو درمانی بدون هزینه در منزل، سلامتی خود را بازیابی می کنند.
نه اینکه با قرص های شیمیایی فقط دنبال تسکین درد باشند» م م » ۱۴۰۳/۲/۱۶