🔰 ناگفتههای از بحرانهای امنیتی دهه هفتاد و هشتاد
💬 نوشته علی فضلی در کانال خیمه گاه ولایت
🔹 اغتشاشگران سال ۷۸ از دفتر رئیس جمهور خط میگرفتند/ تاجزاده مرتب با عناصر فتنهگر جلسه داشت/ ما در فتنه ۸۸ به اندازه ۸ سال جنگ انرژی گذاشتیم!
🔹 دفتر حضرت امام در سال ۸۹ نمیخواست مراسم سالگرد را برگزار کند
🔹 خبر رسید كه دارند به طرف «مجموعه شهيد مطهری» که بيت رهبری، ساختمان رياستجمهوري، مجمع تشخيص مصلحت نظام، شوراي نگهبان و قوه قضائيه استقرار دارند، هجمه میکنند. ما هم با کار اطلاعاتی، از عقبهی جريان فتنه مطلع شده و متوجه شده بودیم اینها از داخل دفتر ریاستجمهوری خط میگیرند. بهفرمانده حفاظتمان، سردار حقطلب مأموريت داديم به دفتر رياستجمهوري برود و بگوید كه عناصر فتنـه بنا دارند به این مجموعه حمله كنند و ما موظفيم از این مجموعه دفاع كنيم، اگر کوچکترین اتفاقي بيفتـد، عواقبش دامن شمـا را خواهد گرفت و... چند دقيقهاي از اعزام فرمانده حفاظت سپاه به دفتر رياست جمهوري نگذشته بود كه ديديم همه معترضین از مجموعه شهيد مطهري فاصله گرفتند و متفـرق شدند و تعداد اندكي مانده بودند كه معلوم بود این عده یا توجيه نيستند يا کسانی هستند که بدون برنامهریزی قبلی در اين معركه حضور پيدا كردهاند، اما مابقي و در واقع همان عوامل اصلی كه بيسيمهاي محدودی هم در اختيارشان بود و با تلفن ارتباط داشتند و از داخل بدنه دولت هدايت ميشدند، خیلی سریع متفرق شدند و از آنجا رفتند!
🔹 تاجزاده در جایگاه معاونت وزیر کشور مرتب با عناصر و عوامل فتنه جلسه میگذاشت و در جلساتی هم که در آن شرایط در وزارت کشور برگزار میکردند، اجازه حضور سایر نیروها را نمیدادند و فقط عناصری که به یک نوعی دخیل بودند و در واقع از خودشان بودند اجازه حضور در جلسه داشتند.
🔹 در قضيهی فتنـه سال ۷۸ که خیلی خلاصه، گریزی به آن زدم، مسئولین اصلي و عقبهی آن فتنـه، دولتی بودند. از دفتر آقاي رئيسجمهور گرفته تا برخی معاونين و مسئولين. در واقع يك فتنـهی تقريباً دولتي بود البته نه همه مسئولين، ولي برخی از وزراي آقای خاتمی و برخی از رؤساي دانشگاهها و برخی مسئولين در شورايعالي امنيت كشور و امثال تاجزاده و... مسئول این وقایع بودند و واقعاً آتش سوزاندند و شيطنت و فتنهگري كردند.
🔹 در فتنه ۸۸ اگر سران فتنـه به خودشان میآمدند و حتی بعدها که رهبر انقلاب به آنها فرصت دادند تا برگردند به دامن جامعه، آن اتفاقاتی که در کف خیابان روز بیستو پنجم و سیام خرداد و یا بعدش و یا ماقبلش چه از نیروهای خودی چه از معترضین مصدوم و مجروح و کشته شدند، بهوقوع نمیپیوست. اگر تاکید رهبر معظم انقلاب به خویشتنداری نبود و تدبیر و مدیریت نمیشد. قطعاً آمار کشته و مجروحان خیلی بیشتر میشـد. چه کسی مسئول اینهاست؟ چه کسی پاسخگوی خون اینهاست؟ نظریهپرداز جبهه اصلاحات میگفت اصلاحات به خون نیاز دارد!
🔹 در سال ۸۹ جای شگفتی بود که آقایان معزز دفتر حضرت امام(ره) انگیزهای برای برگزاری سالگرد نداشتند و پیگیر مراسم نبودند! چون همهساله از سه چهار ماه قبل برنامهریزیهای لازم صورت میگرفت. اما آنسال، خبری نبود و تا اردیبهشت اینطور استنباط شد که قصد برگزاری ندارند. ما متعجب بودیم که تا آنروز کاری صورت نگرفته. در همین حین جلسهای در جماران برگزار شد. من هم رفتم در جلسه و ارائه گزارشها شروع شد و هر کسی صحبتی کرد. برآورد من از آن صحبتها این بود که انگار برادران ستاد برگزاری مراسم سالگرد حضرت امام(ره) انگیزهای برای برگزاری مراسم ندارند. حرفشان هم این بود که مردم استقبال نمیکنند و مهمان خارجی هم نداریم!
منبع: خیمه_گاه_ولایت
@GgaroGhati
https://eitaa.com/GgaroGhati