🌸🍃 🍃 🔖 کدو حلوایی و افراد تب دار! دانه و بخش گوشتی (لحم) آن مصرف دارویی و خوراکی بصورت سوپ یا دسر های متنوع دارد. از روغن دانه گیاه بصورت موضعی و یا خوراکی استفاده می شود. در منابع علمی استفاده از دانه های گیاه در مثانه تحریک پذیر و مشکلات پروستات مورد تایید است. کدو حلوایی دارای فیبر بالا و کالری پایین بوده و زود هضم می باشد. همچنین دارای مواد آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی مفید از جمله پیش سازهای ویتامین E و A می باشد. ترکیبات استروژنی گیاهی از دیگر مواد تشکیل دهنده آن است. یکی از کاربردهای آن در طب ایرانی جهت استفاده در افراد گرم مزاج و یا افراد تب دار بوده است. ⚠️بهتر است افراد با مزاج سرد این میوه را با عسل؛ نعناع و زیره یا خردل مصرف کنند. 🏷 🆔 @Gharasou_brj