🌸🍃
🍃
🔖
کدو حلوایی و افراد تب دار!
دانه و بخش گوشتی (لحم) آن مصرف دارویی و خوراکی بصورت سوپ یا دسر های متنوع دارد. از روغن دانه گیاه بصورت موضعی و یا خوراکی استفاده می شود.
در منابع علمی استفاده از دانه های گیاه در مثانه تحریک پذیر و مشکلات پروستات مورد تایید است.
کدو حلوایی دارای فیبر بالا و کالری پایین بوده و زود هضم می باشد. همچنین دارای مواد آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی مفید از جمله پیش سازهای ویتامین E و A می باشد. ترکیبات استروژنی گیاهی از دیگر مواد تشکیل دهنده آن است.
یکی از کاربردهای آن در طب ایرانی جهت استفاده در افراد گرم مزاج و یا افراد تب دار بوده است.
⚠️بهتر است افراد با مزاج سرد این میوه را با عسل؛ نعناع و زیره یا خردل مصرف کنند.
🏷
#رسانه_قرهسو
🆔
@Gharasou_brj