🌸🍃
🍃
✅ #هندوانه در طب سنتی ایرانی (قاچ اول)
🍉مزاج هندوانه سرد و تر است بنابراين به بدن خنكی می بخشد.
🍉هندوانه خوب بايد شكننده و ترد بوده و ريشه در داخل بافت خوراکی خود نداشته باشد.
🍉هندوانه باید طعم شيرين داشته باشد حال به هر رنگی که باشد از زرد گرفته تا قرمز.
🍉هندوانه در اصطلاح طب سنتی تيزی و حدت و حرارت خون را تعديل می بخشد.
🍉هندوانه مشکلات ناشی از افزايش حرارت بدن مانند خارش پوست، جوش و دملهای پوستی، خشكی بدن، خشكی مخاط و غيره و به دنبال آن تشنگی شديد و يبوست را کاهش می دهد.
ادامه دارد...
منبع : سایت دکتر میرغضنفری
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه