🌸🍃 🍃 در طب سنتی ایرانی (قاچ اول) 🍉مزاج هندوانه سرد و تر است بنابراين به بدن خنكی می بخشد. 🍉هندوانه خوب بايد شكننده و ترد بوده و ريشه در داخل بافت خوراکی خود نداشته باشد. 🍉هندوانه باید طعم شيرين داشته باشد حال به هر رنگی که باشد از زرد گرفته تا قرمز. 🍉هندوانه در اصطلاح طب سنتی تيزی و حدت و حرارت خون را تعديل می بخشد. 🍉هندوانه مشکلات ناشی از افزايش حرارت بدن مانند خارش پوست، جوش و دمل‌های پوستی، خشكی بدن، خشكی مخاط و غيره و به دنبال آن تشنگی شديد و يبوست را کاهش می دهد. ادامه دارد... منبع : سایت دکتر میرغضنفری ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه