طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🍹نوشیدنی های مخصوص فصول گرم-بخش دوم 🍹#سركه و #آبغوره و آب #ریواس که ترش هستند را معمولا نباید
🌸🍃 🍃 🍹نوشیدنی های مخصوص فصول گرم-بخش سوم 🍹یک تا دو قاشق غذاخوری تازه را نیز می توان در یک فنجان آب خیس کرد و بعد از چندساعت آن را مخلوط کن و صاف کرده و آب زرشك بدست می آید. 🍹برای درست کردن نیز می توان آن را چند ساعت خیس كرده بعد دست‌ها را شسته و دستكش یكبار مصرف به دست کرده و زرشک ها را در ظروفی كه حالت توری مانند دارند، چنگ بزنند تا لِه و با هم مخلوط شوند. با صاف كردن آن از صافی، عصاره خارج می شود. 🍹مقداری (به اندازه میزان تمایل خود به شیرینی و ترشی) شكر یا پودر قند به آن اضافه کنید. روی حرارت آن را هم بزنید تا كم حجم و غلیظ شود. به این ترتیب مایه شربت به دست می آید. می توان به این شربت مقداری خاكشی هم افزود. چون  تمیزكننده و دفع‌كننده مواد زائد و خنك‌كننده بدن است و برای هم بسیار مفید است.  ادامه دارد... ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه