🌸🍃 🍃 🔖 سنجد (بخش اول) 🌳 سنجد، میوه درختی است که در مناطق زیادی از کشور مخصوصا مناطق کوهستانی وسردسیری می روید ومیوه آن در فصل پاییز بدست می‌آید که هم بصورت تازه وهم بصورت خشک شده، قابل مصرف است ولی دربین اغلب افراد، مصرف خشک شده آن مرسوم است. 🔆 سنجد پس از خشک شدن در سایه تا دو سال خاصیت خود را حفظ می‌کند البته به شرطی‌ که در جای خشک و خنک و در پوسته خود نگهداری شود. بهترین نوع سنجد،نوع بزرگ وپوست نازک آن است که طعم شیرینی داشته باشد. 🗒 در بخشی از حدیث فوق اشاره شده که سنجد معده را پاک می کند. همانطورکه می دانیم بهتر است افراد گاهی میوه را با پوست میل کنند، چون باعث پاکسازی جهاز هاضمه و لایروبی میانپرزهای سیستم گوارش از مواد زاید و لعابهای مانده شده،عملکرد هضم وجذب را بهبود می‌بخشد... 🍎 نظیر خوردن سیب باپوست یا به با پوست، که سنجد هم از این قاعده مستثنی نیست.همیشه بایدتوجه داشت افرادی که معده‌های ضعیف داشته ونفخ می‌کنند احتیاط لازم را در این مورد در نظر بگیرند و کمتر از پوست میوه ها بخورند. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه