🌸🍃 🍃 🔖فلفل (قسمت اول) ♨️ نوع سیاه آن مزاجش گرم تر و قوی تر از سایر انواع است و حرارت زیادی تولید می كند. مزاج آن گرم و خشك بوده و بسیار قوی است و اکثر حکما، درجه سه قدرت را برای آن قائل هستند اما جناب ابن سینا، آن را درجه چهار می داند. 🌶كسانی كه زیاد فلفل می خورند به تدریج بدن های چروكیده و لاغری پیدا می كنند. باعث گرم شدن معده، كبد و اعضا میشود؛ لذا كسانی كه دچار سردی معده و كبد هستند (که یكی از نشانه های آن ضعف عمل هضم است) می توانند از این گیاه به میزان بیشتری نسبت به دیگران استفاده کنند. 🧑🏻‍⚕بنابراین برای رفع برخی انواع رفلاکس و نفخ که ناشی از سردی و رطوبت معده هستند، بسیار مفید است. می توان به غذاهایی كه سرد و نفاخ هستند فلفل اضافه کرد تا از سردی و مضرات آن ها کاسته شود. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه