🌸🍃
🍃
🔖بادام (بخش سوم)
◽️بادام بهترین توصیه برای افرادی است كه عادت به ریزه خواری دارند. همچنین در دوران بارداری توصیه به مصرف بادام شده به این صورت كه مغز بادام را خوب بجوند وسریع قورت ندهند تا جذب آن از دهان شروع شود.
◽️اگر بادام حرارت (تفت) داده شود، رطوبت ذاتی آن كاهش می یابد و خشك می شود؛ بنابراین خاصیت قابض پیدا می كند. بادام بو داده به دلیل دارا بودن این خاصیت، مقوی معده بوده و...
◽️برای معده های ضعیف یا شل كه بعد از مصرف غذا احساس سنگینی نموده ویا ترش می كنند و و بوی غذا را تا ساعت ها در دهان حس می کنند، بدلیل اینكه دریچه فوقانی معده را جمع نموده و رفلاكس را در آنها ازبین می برد مناسب است.
◽️اگر همراه با بودادن به آن نمك افزوده شود، گرمی وخشكی آن بیشتر می شود؛ لذا توصیه می شود كسانی كه مزاج گرم دارند بادام را خام مصرف كنند و افراد دارای مزاج سرد، نوع بو داده یا شور را انتخاب نمایند.
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه