🌸🍃 🍃 🔖 عوامل مستعدکننده نفخ 1️⃣ زیادخوردن خوراکی‌هایی مانند؛ 🥒 خیار و ماست که رطوبت زیادی دارند 〽️ حبوبات و مانند آنها که نفاخ هستند 🍝 غذاهای خمیری و لزج چون آش رشته، ماکارونی و لازانیا 🍕 پنیر پیتزا و قارچ 2️⃣ نوشیدن مایعات همراه غذا 3️⃣ خواب زیاد یا نامنظم 4️⃣ کم‌تحرکی و... ✳️ راهکارهایی برای کاهش نفخ: ۱. خوب و کامل‌جویدن غذا ۲. عدم‌مصرف مایعات با غذا و پیش و پس‌از آن ۳. پرهیز از همراهی ماست و سالاد و ترشی‌ها با غذای اصلی ۴. پرهیز از پرخوری و برهم‌خوری ۵. گرفتن نفخ حبوبات با خیساندن آنها ۶. استفاده از مصلحاتی چون زیره و نعنا همراه ماست، یا عسل همراه شیر ۷. پرهیز از خوردن غذاهای سرد و غلیظ و... 🖊دكتر ناصر رضايي پور(متخصص طب سنتی ايراني) ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه