🌸🍃
🍃
🔖 عوامل مستعدکننده نفخ
1️⃣ زیادخوردن خوراکیهایی مانند؛
🥒 خیار و ماست که رطوبت زیادی دارند
〽️ حبوبات و مانند آنها که نفاخ هستند
🍝 غذاهای خمیری و لزج چون آش رشته، ماکارونی و لازانیا
🍕 پنیر پیتزا و قارچ
2️⃣ نوشیدن مایعات همراه غذا
3️⃣ خواب زیاد یا نامنظم
4️⃣ کمتحرکی و...
✳️ راهکارهایی برای کاهش نفخ:
۱. خوب و کاملجویدن غذا
۲. عدممصرف مایعات با غذا و پیش و پساز آن
۳. پرهیز از همراهی ماست و سالاد و ترشیها با غذای اصلی
۴. پرهیز از پرخوری و برهمخوری
۵. گرفتن نفخ حبوبات با خیساندن آنها
۶. استفاده از مصلحاتی چون زیره و نعنا همراه ماست، یا عسل همراه شیر
۷. پرهیز از خوردن غذاهای سرد و غلیظ و...
🖊دكتر ناصر رضايي پور(متخصص طب سنتی ايراني)
♦️
لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه