🌸🍃
🍃
🔖نکات مهم در مصرف خرما
مصرف زیاد خرما برای دندانها مضر است.
توصیه شده بعد از خوردن خرما با آب جوشیده نیم گرم چند بار مزمزه و غرغره نموده (می توان در این آب کمی هم سرکه ریخت) که این عمل از بروز عوارض ناشی از خرما مخصوصاً در گرم مزاجان جلوگیری میکند.
در مناطقی که خرما نمیروید زیاده روی در مصرف آن جایز نیست و موجب سوختن خون، تولید خون سوداوی و بروز عفونت میشود.
مصلح خرما چیست؟
کاهو، گلاب، خشخاش، بادام درختی شیرین، سرکه، آب انار، سکنجبین و روغن، مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج خرما هستند.
♦️
لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه