🌸🍃 🍃 🔖خواص گوشت بوقلمون در طب سنتی به طورطبیعی چربی کمی دارد و کلسترول بدخون را کاهش می‌دهد. یکی دیگر از خواص گوشت بوقلمون در طب سنتی، تقویت سیستم ایمنی بدن فرد است که این ویژگی مانع از بروز و پیدایش بیماری در فرد شده و سلامت فرد ارتقا خواهد یافت. طبع گوشت بوقلمون گرم و تر است و منبعی غنی از پروتئین می‌باشد. از این‌رو استفاده از آن برای سایر مزاج‌ها بدون مشکل است. از خواص گوشت بوقلمون در طب سنتی می‌توان به نقش مهم آن در رشد بافت و ترمیم بافت های آسیب دیده اشاره کرد. 🌿طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه