🔴 جایگـزین پرخاصـیت ♻️ حتما با رسیدن فصل آلـوهای قطـره طلا اولین خوراکی که در ذهنمون نقش میبنده لواشـکهای لذیذ و خوشمزه‌س. ⚡️اما جالبه بدونید الان و فصل مناسب واسه دوستانیه که خواستار حفظ سلامتی‌شون هستن و به میزان اهمیت توصیه اطباء سنتی در پرهیز از رب گوجه آگاهند... 🥣 مواد لازم برای تهیه : 🍑 آلو به مقدار لازم 🌯نمک به مقدار لازم طرز تهیه: 1⃣ آلو‌ها را شسته و همانطور خیس داخل قابلمه بریزید و درش را گذاشته و روی شعله ملایم قرار دهید .احتیاجی به اضافه کردن آب نیست. 2⃣ وقتی آلو‌ها آب انداخت در قابلمه رو بردارید و هر از گاهی آن را هم بزنید .آنقدر روی شعله بماند که آب آلوها تبخیر شده و هسته آلوها جدا شود 3⃣ وقتی آلوها کاملا له شد شعله را خاموش کنید و آلو ها را از صافی رد کنید تا هسته و پوست آنها جدا شود 4⃣ مقدار کمی نمک بزنید و دوباره آلو ها را روی شعله قرار دهید تا کاملا سفت شده و آب اضافی آن کشیده شود. 5⃣ سپس اجازه دهید خنک شود و درون شیشه بریزید و در یخچال قرار دهید. سایر نکات رب آلو: بسته به رنگ آلو رنگ رب آلوی شما متغیر است برای خوشمزه‌تر شدن رب میتوانید مقداری زردآلو یا هلو هم به آلو‌ها اضافه کنید. از این رب میتوان در انواع خورشت استفاده کرد چراکه طعم خوشمزه‌ای به غذا میده. @Hayate_Hakimane