#خاصیت_شناسی
بطیخ (
#خربزه)
🔹نوعی غذا به حساب می اید.
🔸نوعی نوشیدنی به شمار می اید.
🔹شستشو دهنده مثانه است.
🔸خوشبو کننده دهان است.
🔹شستشو دهنده شکم به شمار می اید،به خصوص اگر قبل از غذا خورده شود.
🔸اب کمر را زیاد می کند.
🔹تقویت کننده نیروی جنسی است.
🔸سردی مزاج را از میان بر می دارد.
🔹تمیز کننده پوست است.
🔸میوه ای بهشتی به شمار می اید.
🔹در خربزه هزار برکت و رحمت وجود دارد.
🔸شفا بخش هر بیماری است.
🔹هر زن باردار خربزه بخورد فرزندش خوش خوی و خوش چهره می شود.
🔸نوعی خورشت به حساب می اید.
🔹ادرار اور می باشد.
🔸سفید کننده دندان است.
🔹خوردن خربزه و پنیر توسط زن باردار موجب خوش خوئی و خوش روئی فرزند می شود.
🔸جوانه های گل خربزه دارای یک ماده عامل تلخ است که قی اور و استفراغ اور است و برای رفع مسمومیت و یرقان مفید است.
🔹طبیعت خربزه گرم و تر است.
🔸خربزه مغز را مرطوب می کند.
🔹خوردن خربزه برای چاق کردن بدن موثر است.
🔸خوردن ان قاعده اور است.
🔹ذوب کننده سنگ کلیه و مثانه به حساب می اید.
🔸مصرف زیاد ان موجب روانی شکم می شود.
🔸ناشتا خوردن ان فلجی به بار اورد.
🔹خوردن 8گرم از گرد پوست خشک خربزه برای سنگ مثانه مفید است .
🔸مصرف تخم خربزه باز کننده گرفتگی های کبد است.
🔹برای رفع سوزش مجرای ادرار مفید است.
🔸برای التیام زخم و و رفع خراش ناشی از سنگ از مجرای ادرار مفید است.
شیرافزاست.
@Hegamat