💠👌پنج اصل اصلاح تغذیه در طب اسلامی کدامند؟ ↫ اصلاح نمک، «عدم استفاده از نمک های صنعتی ، کارخانه ای ، با عنوان یددار و تصفیه شده و مداومت به مصرف نمک دریا و سنگ آن». ↫ اصلاح روغن، ‌‌عدم مصرف روغن های سرد و کارخانه ای مانند روغن نباتی، روغن مایع، روغن ذرت،… و مصرف روغن ارده کنجد یا زیتون جهت سرخ کردن و روغن زرد حیوانی «گاوی» و… روغن دنبه جهت پخت و پز. ↫ اصلاح نان مصرفی : استفاده از نان با سبوس و آرد کامل بدون قرص های شیمیایی عدم مصرف نان سنگک ، تافتون ، لواش و.. ↫ اصلاح مصرف قند و شکر: استفاده از قند و شکر قهوه ای که از نیشکر تهیه شده باشد و عدم مصرف قند و شکر سفید که بسیار مضر و نهی شده می‌باشد. ↫ اصلاح آب، ‌«عدم مصرف آب لوله کشی کلردار و مصرف آب چشمه یا آب چاه یا آب قنات،…» ↫ اصلاح ظروف، ‌«عدم استفاده از ظروف تفلون، آلومینیوم، استیل، چدن کره ای،… و استفاده از ظروف چدن اصل روسی، مسی، برنجی، سنگی،…». ↫ عدم مصرف مواد کارخانه ای حاوی مواد نگهدارنده که سودازا می باشند. نشر این پست با شما☺️🌸 🛍کانال فروشگاه محصولات طبی حرّه http://eitaa.com/joinchat/3230073014Cb878e6e2ea