🔷مواد لازم 🔹آرد 2 فنجان 🔹جوش شیرین 1 ق چ 🔹دارچین نصف ق چ 🔹کره نرم نصف فنجان 🔹شکر قهوه ای روشن سه چهارم فنجان 🔹تخم مرغ 2 عدد 🔹عصاره وانیل 1 ق چ 🔹پوره موز 2 و یک سوم فنجان 🔹پرک نارگیل روشن 1 فنجان ♨️طرز تهیه : فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . یک قالب لوف 22 * 12 سانتی را چرب کرده آردپاشی کنید . آرد ، جوش شیرین ، دارچین و نمک را با هم مخلوط نمایید . کره و شکر قهوه ای را حدود 3 دقیقه با همزن بزنید تا کرمی شود . تخم مرغ ، وانیل و پوره موز را اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود . با یک قاشق چوبی نارگیل را به خمیر موزی اضافه کرده و مخلوط نموده خمیر را داخل قالب بریزید و رویش را صاف کنید . نان موز نارگیلی را به مدت 60 – 65 دقیقه در فر بگذارید بپزد تا زمانی که اگر خلال دندان وسط نان زدید و تمیز خارج شود. 10 دقیقه اجازه دهید نان از حرارت بیوفتد سپس از قالب روی توری سیمی منتقل کرده بگذارید خنک شود . در صورت تمایل نارگیل را میتوانید با بادام ، گردو، کشمش یا هر مغز دلخواه دیگری جایگزین نمایید