مراحل تهیه کمپوت گلابی محلی 😊🍐.
.
🍐 سلام به عزیزان دل امیدوارم از دیدن این ویدیو هم لذت ببرید.
دستور تهیه کمپوت گلابی :
گلابی های می شوریم و بعد پوست میکنیم. از وسط نصف کرده و هسته هایش را خارج کنید و در ظرفی که حاوی آب و آبلیمو هست قرار میدیم تا تیره نشوند و بعد دورن شیشه قرار میدهیم و به هر شیشه دو قاشق شکر و چند قطره گلاب و کمی زعفران اضافه میکنیم و در انتها آب اضافه میکنیم و در درودن دیگ پر از آب قرار میدهیم و اجازه میدهیم نیم ساعت روی شعله بجوشد و بعد از دیگ خارج کرده و 24 ساعت وارونه قرار میدهیم تا پلمپ شوند.