12.89M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
نمیدونی این مدل پیاز داغ چقدر با آش کشک خوشمزه میشه خیلی راحت درست میشه اصلاً هم روغن جذب نمیکنه مثل چیپس ترد میشه😍😍😍 پیازها را پوست بکنید خیلی نازک به صورت خلالی خرد کنید بزارید آب به جوش بیاد نمک اضافه کنید پیازها را هم اضافه کنید و ۱۰ دقیقه بجوشه تا پیازها شیشه ای بشه آبکش کنید روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا آبش کشیده بشه بعد داخل روغن داغ با شعله ملایم بذارید آروم سر خ شن و بعد روی دستمال بریزید تا روغن اضافیش گرفته بشه و ترد بمونن من همیشه این مدل پیاز داغ را زیاد درست می کنم داخل ظرف دربسته میریزیم و داخل فریزر نگهداری می کنم