👩🍳
#نان_خونگی
۹۰ میلی لیتر آب گرم
90 میلی لیتر شیر گرم
2 قاشق غذاخوری روغن نباتی
1 قاشق غذاخوری شکر
10 گرم مخمر خشک
کمی هم بزنید تا مایه فعال شود
480 گرم آرد گندم
1 قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه:
مواد رو خوب مخلوط کنید. ورز دادن را با دست ادامه دهید تا خمیر یکدست شود.
کاسه را با روغن نباتی چرب کنید.
. اجازه دهید خمیر به مدت ۴۵ دقیقه ور بیاید
ماهیتابه را با ۱ قاشق غذاخوری روغن نباتی چرب کنید. سپس آن را با دقت بزارید داخلش. سطح را صاف کنید. با یک حوله بپوشانید و بگذارید ۲۰ دقیقه بماند. روی خمیر را با برس زرده بمالید. با چنگال یک فرم درست می کنیم. . سپس هوای اضافی را با خلال دندان خارج کنید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه بپزید. وای! ببین چقد عالی میشه.
نان یکنواخت، نرم و در عین حال سبک پف است. طعمش عالیه حتما امتحانش کنی