8.78M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
مواد لازم زرده تخم‌مرغ ۳ عدد پودر قند با پودر شکر ۷۵ گرم گردو نگینی شده ۵۰ تا ۱۰۰ گرم بستگی به این داره مه پر گردو‌دوس داشته باشید یا کم گردو پودر هل ۱/۴ ق چ وانیل ۱/۴ ق چ طرز تهیه زرده تخم مرغ و پودر قند و پودر هل یا وانیل (میتونید یکیشو بریزید یا هر دو تاش) با دور تند حسابی هم بزنید تا حالت کرمی بگیره این مرحله خیلی تو‌ کیفیت شیرینی تاثیر داره و باعث میشه بوی زهم تخم مرغ از بین بره یه کار مهم دیگه هم که باید انجام بدید اینه که در طی هم زدن چند بار کاسه رو دورگیری کنید تا همه ی مواد خوب هم بخوره. در نهایت هم گردو رو اضافه کنید و دورانی هم بزنید تا مواد یکدست بشه. مواد رو‌توی قیف بریزید و سر قیف رو به اندازه نیم تا یک سانت قیچی کنید و تو سینی که کاغذروغنی پهن کردید با فاصله از هم و کوچولو کوچولو قیف بزنید. در نظر داشته باشید که شیرینی در حین پخت کمی پهن میشه و هر چی چی کوچیکتر باشه خوشکلتره. تو فر گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بزارید بپزه خودتون متوجه میشید رنگ شیرینی از سفید به شیری تغییر میکنه. وقتی از فر درآوردید ۱۰ دقیقه صبر کنید و بعد از روی کاغذ بردارید. این شیرینی خیلی ترد و خوشمزه ست. تو ظرف در دار و محیط خنک‌ مدت طولانی موندگاری داره حتی می تونید تو فریزر هم بزارید تا ۳ ماه میمونه. .