سالاد اندونزی
نصف کلم بنفش و سفید رو نواری خرد میکنیم
۳ تا هویج هم رنده میزنیم
۳تا خیارشور نگینی و مقداری ذرت بخارپز؛ به مواد اضافه میکنیم.
میریم سراغ سس؛
سس مایونز با ماست ؛نمک فلفل و آبلیمو مخلوط میشه. (مقدار مواد دلبخواه)
دیگه وقت مخلوط کردن مواد خوش طعم سالاد اندونزیه که در کنار هم یه ترکیب فوق العاده رو میسازه😍
شماهم مثه من طعم این سالادو دوست دارین؟
نکات:
✅ کلم ها رو با پوست کن یا با چاقوی تیز نواری برش بزنید.
✅ هویج رو با رنده درشت رنده کنید.
✅ اگه دوست دارید پر سس باشه مقدار مایونز بیشتر از ماست باشه و اگه دوست دارید رژیمی تر باشه مقدار ماست رو بیشتر از سس بریزید.
🌟