🌰🌰🌰
#زنگ_ترفند😉
🍧پاشیدن روغن از داخل ماهیتابه:
همیشه از مهمترین عوامل کثیفی اجاق گازها است. برای جلوگیری از آن شما يك راه ساده و جالب داريد. کافی است مقدار کمی نمک روی روغن داغ شده بپاشید.توجه داشته باشید اگر میخواهيد استيك درست كنيد يا گوشت در روغن سرخ كنيد ،اگر نمك داخل روغن زياد باشد باعث ميشود كه گوشتتان نپزد.
🍯🍭🍯🍭🍯🍭🍯
برای راحت پاک کردن پوست دوم باقالا روی آن نمک میریزیم بعد از 5 دقیقه پوست دوم آن راحت جدا میشود.
🍡🍡🍡🍡🍡🍡
براي از بين بردن بوي پياز،سير و يا ماهي از روي تخته:
يك ليموترش را از وسط نصف كرده روي تخته بماليد و يا آنكه خميري از جوششيرين و آب درست كرده و روي تخته گذاشته سپس آب بكشيد
🍋🍋🍋🍋🍋🍋
بهتر است انار را با پرده های سفید اطراف دانه ها مصرف کنید. این لایه حاوی مقادیر قابل توجهی فیبر نامحلول است که این فیبر نامحلول به حرکات دستگاه گوارش، رفع مشکلات آن، جلوگیری از یبوست، کاهش اضافه وزن و کنترل اشتهای کاذب کمک میکند.
🍎🍊🍏🍊🍎🍊🍏
موادی که به صورت کنسرو،در قوطی قرار دارند را حتما بعد از باز کردن بلافاصله در ظرف بلور یا چینی برگردانید.🍈🍈🍈🍈
💊💊💊
*جدا کردن پوست سیر*
برای جلوگیری از چسبندگی دستها هنگام جدا کردن پوست سیر و خورد نمودن آن، پیشنهاد میکنیم حبه های سیر را ابتدا دو دقیقه در آب جوش و سپس در آب سرد بگذارید. بعد پوست آنرا گرفته و خرد کنید.🌼🌼🌼
🌷🌷🌷🌷
جهت درست کردن سیرترشی ویژه:🍨
ابتدا سیر را با کمی سرکه خرما بجوشانید، وقتی سرد شد درون ظرف بریزید و با کمی فلفل سبز و خرما ظرف را پر کنید و بگذارید بماند. با اينكار هم سير ترشي غليظ تر ميشود و هم كمي شيريني به طعم آن اضافه شده و آنرا خوش طعمتر ميكند.
🍒😋🍒😋🍒😋🍒
برای رفع بوی غذای قبلی در روغن: میتوانید 10 تا 12 شاخه جعفری درون روغن سرخ كنید یا آنكه چند تكه سیب زمینی خام را به مدت 15 دقیقه درون روغن ماهیتابه بیندازید. 🍠🍠🍠🍠🍠
🍆🍆🍆🍆🍆
بادمجانها را به صورت ورق های نازک بریده و با استفاده از برس هر دو طرفشان را با روغن چرب کنید. مقدار روغن مورد نیاز در کل حدود یک قاشق سوپخوری است. بادمجان را در سینی فر بگذارید و با حرارت 250 درجه سانتیگراد به مدت دلخواه حرارت دهید.
در این روش بادمجان خیلی سرخ. 🍆 نمیشود بلکه کبابی میشود.🍆
🍆🍅🍆🍅🍆🍅🍆🍅
*سرخ کردن بادمجان*
هنگام سرخ کردن بادمجان، بهتر است یکی دو لایه بادمجان، روی
آنهایی که در حال سرخ شدن هستند بگذارید. این کار باعث میشود در مراحل بعدی، برای سرخ کردن ردیفهای بالایی (رویی) بادمجانها، روغن کمتری مصرف شود.
🍅🍅🍅🍅🍅🍅
🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
برای اینکه بادنجان سرخ شده که در فریزر میگذارید به هم نچسبد، بعد از سرخ شدن، آنها را یک روز در یخچال بگذارید سپس فریزری کنید.
🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇
برای پاک کردن ماهی تابه یا قابلمه هایی که سوخته اند:
کافیست ته ظرف مقداری جوش شیرین بریزید و آن قدر به آن آب اضافه کنید که فقط مرطوب شود بعد از چند ساعت قسمت سوخته را بلند کرده دور بیندازید.
🐡🍭🐡🍭🐡🍭🐡
برای سرخ کردن ماهی، میتوان به جای مزه دار کردن خود ماهی، روغنش را طعمدار کرد. 🍤🍤🍤
پس از داغ شدن روغن درون ماهیتابه، ورقههای زنجبیل تازه و یا نصف قاشق چایخوری از پودر آن را در روغن ریخته، سپس ماهی را درون آن سرخ کنید.
اگر از زنجبیل تازه استفاده میکنید 3-4دقیقه صبر کنید تا ورقهها درون روغن سرخ شوند.
#فروارد_یادتون_نره❤️